Nastavljajući  strategiju naše kompanije da pratimo svjetske trendove koja se poklapa sa ciljevima najvećeg telefonskog operatera u Crnoj Gori Crnogorski Telekom A.D. uskoro ćemo da ponudimo našim korisnicima i novi servis u ponudi EXTRA TV paketa.

Kompanija Crnogorski Telekom A.D. je prepoznala vrijednost i kvalitet onoga što mi radimo i prihvatili su ponuđeno partnerstvo za realizaciju ovog projekta. Suština je da će od septembra mjeseca ove godine krenuti servis MNESPORT i to kao VOD (Video On Demand)  gdje će korisnici imati priliku da, krećući se kroz prilagođene menije, izaberu nešto iz bogate ponude sportskih događaja čiji smo mi producenti.

Biće za svakoga po nešto jer prenosimo sve seniorske lige u svim sportovima kao i veliki broj utakmica u mlađim kategorijama.

Sledeći korak biće televizijski kanal koji treba da počne do kraja godine. Moramo da naglasimo da bez pomoći našeg partnera Crnogorski Telekom A.D. cijeli projekat ne bi bio izvodljiv i zbog toga im dugujemo veliku zahvalnost.